Kringloopwinkel Rommelmarkt Haren

Over Rommelmarkt Haren

Goede doelen kringloopwinkel Rommelmarkt Haren staat bekend als dé kringloopwinkel in het noorden met de mooiste spullen tegen schappelijke prijzen.

Kringloopwinkel Rommelmarkt Haren is een stichting. De opbrengst wordt besteed aan ondersteuning van kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden. De stichting bestaat uit een groep vrijwilligers die samen zorgen voor een gestroomlijnd proces. De stichting werkt louter met vrijwilligers, zodat een maximale opbrengst naar de goede doelen gaat.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Sipke Havinga, Voorzitter (voorzitter@rommelmarktharen.nl)
  • Hans Keijzer, Penningmeester (penningmeester@rommelmarktharen.nl)
  • Marianne Suurmeijer, Secretaris (secretaris@rommelmarktharen.nl)

Het RISN-nummer : 816643544

Er worden wekelijks goederen binnen gebracht die een tweede kans verdienen. We verkopen, kort gezegd, alles wat binnen komt. Er gaat echter wel wat aan vooraf.

Voordat de ingebrachte spullen in de winkel komen, selecteren wij ze. De spullen moeten: heel, schoon en verkoopbaar zijn. Dat is ook de reden waarom men Rommelmarkt Haren waardeert: om de kwaliteit van de verkoopwaar.

Tijdens de openingstijden is een groep vrijwilligers die bij toerbeurt in de winkel aanwezig zijn om klanten te helpen met de aankoop.

Het kleinste warenhuis van Haren met het grootste assortiment