Vacatures

Verkoop in de winkel

We zoeken met spoed versterking van ons verkoopteam. Je draait samen met andere vrijwilligers winkeldiensten, het liefst één dagdeel per week. De werkzaamheden bestaan natuurlijk uit het adviseren en helpen van klanten, maar ook uit kassawerkzaamheden en het aanvullen van de schappen als die leegraken door verkoop. Daarnaast zorg je samen met je collega’s ervoor dat de winkel een nette en schone uitstraling heeft.
Onze locatie Rijksstraatweg 222 in het centrum van Haren is van woensdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur geopend. In overleg kies je voor het dagdeel of de dagdelen en de frequentie die jou het beste passen.

Controle elektrische apparaten

We zoeken versterking van het team dat de ingebrachte elektrische apparatuur controleert en zo mogelijk weer voor verkoop gereedmaakt.
In overleg met en samen met andere vrijwilligers worden alle ingebrachte elektrische apparaten beoordeeld. Apparaten die akkoord worden bevonden, worden klaargezet voor verkoop. Apparaten die onbruikbaar blijken, worden afgevoerd.
Enige kennis van elektrische apparatuur is natuurlijk gewenst.

Sorteren en afvoeren van metalen

We zoeken een vrijwilliger die ervoor zorgt dat ingebrachte metalen op soort worden gesorteerd, opgeslagen en eventueel afgevoerd. Dit werk gebeurt in samenwerking met andere vrijwilligers.
Enig gevoel voor metalen en andere materialen is natuurlijk gewenst.

Digitale verkoop

We zoeken een vrijwilliger die gaat bezighouden met de verkoop van artikelen via Marktplaats en andere verkoopsites. Deze vrijwilliger zorgt voor advertenties en houdt deze actueel. Ook regelt hij of zij de financiële afhandeling en overdracht/verzending van de verkochte artikelen. Uiteraard wordt hierbij samengewerkt met andere vrijwilligers.
Ervaring met digitale verkoop is gewenst.

Algemeen

Wat verwachten wij van een vrijwilliger?

  • Zelfstandigheid, betrouwbaarheid en enthousiasme.
  • Wekelijks enkele uren beschikbaar.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Samenwerken met een leuke groep mensen.
  • Meehelpen met het ondersteunen van goede doelen.

Rommelmarkt Haren werkt alleen met vrijwilligers. Vrijwilligers ontvangen geen vergoeding, maar maken het met elkaar mogelijk dat veel projecten in ontwikkelingslanden worden ondersteund.
Binnen de organisatie zijn diverse groepjes bezig met inname, sorteren, prijzen en verkoop van de ingebrachte spullen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via secretaris@rommelmarktharen.nl of vul het formulier in onderaan de pagina vrijwilligers.