Prijsbeleid

De meeste artikelen in de winkel zijn niet geprijsd. Onze prijzen worden bepaald volgens onze “vanaf” prijslijst. De uiteindelijke prijs hangt af van o.a. de kwaliteit, het merk en de staat van de spullen. De prijzen van speciale spullen bepalen we via vergelijkend warenonderzoek. 

Onze elektrische artikelen worden gecontroleerd. Op de artikelen met een OK sticker krijgt u 2 weken garantie.

We krijgen wel eens vragen over ons prijsbeleid, waarom iets niet goedkoper kan, aangezien we de spullen gratis krijgen. Dat leggen we graag uit:

Onze prijzen zijn conform die van de gemiddelde kringloopwinkel. Het is onze doelstelling kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden te ondersteunen.
Wij houden onze kosten zo laag mogelijk zodat we zo veel mogelijk van de opbrengst in de winkel kunnen besteden aan onze projecten. Dat kan alleen omdat wij alle spullen gratis krijgen en met uitsluitend vrijwilligers werken.
Dus als we (nog) goedkoper zouden worden dan gaat er minder geld naar de projecten. Elders op de site vindt u een overzicht van de goede doelen die we kunnen ondersteunen, mede dankzij uw aankoop.